Roof Type: Lapos tető

A felújítás fontossága

Kutatásokon alapuló éves jelentésünk, a Healthy Homes Barometer 2022-es kiadásából kiderül, hogy a lakóépületek felújítása során a beltéri klímához kapcsolódó kockázatok – például a nedvességnek és a penésznek való kitettség – kiküszöbölése, valamint a természetes fény mennyiségének szabályozása számos előnnyel jár. Energiamegtakarítást, jobb egészséget eredményez, és hozzájárul a klímavédelemhez is.  

Miért fontos a fenntarthatóság?

Mivel csak egy otthonunk van, amelyet óvnunk kell.  Más szóval ez a természetünk! Tetőtéri ablakaink készítésekor arra törekszünk, hogy hosszú élettartamú termékeket állítsunk elő, melyek hozzájárulnak a jobb és egészségesebb lakóterek megteremtéséhez. A VELUX tetőtéri ablakokat hosszú évtizedekig tartó használatra terveztük, egyszerűen karbantarthatók, fejleszthetők és javíthatók. 

A fenntarthatóság lényege a felelősségvállalás

A 2030-as fenntarthatósági stratégia alapján kötelezzük magunkat eddigi szén-dioxid-kibocsátásunk ellentételezésére erdővédelmi projekteken keresztül, és célunk az, hogy 2041-re, vállalatunk fennállásának 100 éves évfordulójára karbonsemlegességet érjünk el. Ezenfelül teljes értékláncunkban csökkenteni fogjuk a jövőbeli szén-dioxid-kibocsátást. Feltett célunk, hogy felelős vállalatként példát mutassunk.

Az új konyhája

Ha világos konyhát – vagy más helyiséget – szeretnél, és tetőd hajlásszöge 0 és 15° között van, a VELUX lapostetős felülvilágítók tökéletes megoldást jelentenek. Előnyeik többek között az elegáns, íves vagy sík üvegezésű felső elem, az egyedi ablakszerkezet, valamint a kiemelkedő energiahatékonyságot biztosító 2- vagy 3-rétegű üvegezés.

Imádni fogj új konyháját

Ha világos konyhát – vagy más helyiséget – szeretnél, és tetőd hajlásszöge 0 és 15° között van, a VELUX lapostetős felülvilágítók tökéletes megoldást jelentenek. Előnyeik között említhetjük az elegáns, íves üvegezésű felső elemet, a keskeny tokot és a szinte láthatatlan ablakszárnyat, valamint a kiemelkedő energiahatékonyságot és zajcsökkentést biztosító 2- vagy 3-rétegű üvegezést. 

A folyosóknak is jót tesz a természetes fény

Otthonod minden helyiségét megvilágíthatod természetes fénnyel – még a sötét folyosót is. A minden igényt kielégítő lapostetős felülvilágítók 0–15 fokos hajlásszögű tetőkhöz készültek. A terméket tökéletesen kiegészíti az alapegységben diszkréten elhelyezkedő árnyékoló. 

Alsó kilincses tetőtéri ablak

Magasabb beépítési magasság (130-150 cm) esetén alsó kilincses tetőtéri ablakot javaslunk. Az ilyen típusú tetőtéri ablakok egyszerűen nyithatók és csukhatók az ablak alsó élén található elegáns kilinccsel. A tetőablakra szerelt árnyékolók és redőnyök távirányítható változatait javasoljuk.

Mire jó a résszellőző?

A természetes fény nagyon fontos – ám ugyanilyen fontos a friss levegő is. A VELUX tetőtéri ablakok egyik egyedülálló jellemzője a por-és rovarszűrővel ellátott résszellőző. Ezen keresztül akkor is friss levegővel láthatod el otthonod, amikor nem vagy otthon, az ablak pedig zárva van.

Időtlen megjelenés

Ha időtlen megjelenést szeretnél kölcsönözni fürdőszobádnak és konyhádnak, reluxáinkkal pontosan szabályozhatod a megvilágítást – akár mérsékelni szeretnéd, akár máshová irányítanád a beeső fényt. Nedvességnek ellenálló alumínium lamellákból készülnek, egyedi kialakításuknak köszönhetően pedig a csúnya, lógó zsinóroknak is búcsút mondhatsz. Fényszabályozáshoz vagy egy kis privát szféra eléréséhez egyszerűen döntsd a lamellákat a kívánt irányba. 6 különböző […]

XK9T-NPKT-ZYNZ

WDX7-H9KY-MS6U

UUW7-QHDU-TETH

UNSX-QQU6-P6FL

TZOU-SDT9-ZEV9

SVOA-PUOP-XFTT

QRR7-MPHM-WTTX

QEV3-R2FQ-PRWP

Q9MR-HW9P-UVWQ

NTWE-FWYW-W7TT

NS7D-2PQR-W6X7

E2YW-4DOK-NMQL