Room Type: Gyerekszoba

Segít összpontosítani a gyerekeknek

A természetes fény fizikai és pszichológiai előnyöket is kínál gyermeked számára. Serkenti agyműködésüket, és segít nekik D-vitamint termelni, ami elengedhetetlen a csontok fejlődéséhez.  A természetes fény akár 15%-kal megnöveli tanulási képességeiket. Segít összpontosítani, hatékonyabbá és boldogabbá teszi őket.

Biztosítsd a legjobbat gyermekeinek

Tudjuk, hogy a lehető legkreatívabb játék teret és a legjobb tanulókörnyezetet szeretnéd biztosítani a gyerekek számára. Ha pedig teljesítményről és hatékonyságról van szó, a természetes fény rendkívül fontos számukra.  A megfelelő tetőtéri ablakokkal – és akár számuk megduplázásával – napfényt engedhetsz a helyiségbe, mely ettől tágasabbnak és nagyobbnak fog érződni.

Vidám gyerekszoba

Gyermekeid imádni fogják tetőtéri szobájukat, ha kifejezetten nekik készült fényzáró rolókkal vagy duo fényzáró rolókkal szereled fel a VELUX tetőablakokat kuckójukban. Kilenc inspiráló és vidám dizájn közül választhatsz a gyerekszobába, biztosítva a kicsik pihentető álmát. Az árnyékolók elérhetők fehér vagy szálcsiszolt alumínium oldalsó vezetősínekkel.

WYTS-MPT2-YHT9

VAH-ZUP7-EQP7-2W9Y

VAH-XK2Q-Z7NE-XZTM

VAH-LT9R-DPSF-9UTT

VAH-2WV6-Q6YT-FTET

UVFL-OYU2-UUUT

SCO-WFXW-2WTR-MNTT

SCO-GUFE-MWU2-DHQS

SCO-DU6Y-2RNY-KPGQ

SCO-AQTR-P33F-RYRT

SCO-9RWP-2KWH-VO2F

RQS7-YM99-QVQF

PH2R-GTU3-2P3O

KQPS-3YMK-TW4D

IDE-QZPX-OHYY-XXHQ

FRQT-69LQ-3VRX

F2Z6-S6T6-SL3A

E7W2-EYRX-49GD