Room Type: Háló

A napfény az egészséges otthon kulcsa

A minőségi tetőtéri ablakok hosszú távú befektetést jelentenek otthonodban. Hogy miért? Több mint kétszer több természetes fényt engednek be, mint a homlokzati ablakok. Bőséges természetes fényben pedig otthonod tágasabbnak, nagyobbnak, melegebbnek és otthonosabbnak érződik.

Miért fontos a fenntarthatóság?

Mivel csak egy otthonunk van, amelyet óvnunk kell.  Más szóval ez a természetünk! Tetőtéri ablakaink készítésekor arra törekszünk, hogy hosszú élettartamú termékeket állítsunk elő, melyek hozzájárulnak a jobb és egészségesebb lakóterek megteremtéséhez. A VELUX tetőtéri ablakokat hosszú évtizedekig tartó használatra terveztük, egyszerűen karbantarthatók, fejleszthetők és javíthatók. 

ThermoTechnology

Tudtad, hogy az innovatív ThermoTechnology™ hőszigetelő rendszer a tetőtéri ablakokat a szélnek és a kedvezőtlen időjárási körülményeknek ellenálló pajzzsá teszi, amely benn tartja a hőt? A rendszert úgy tervezték, hogy kiemelkedő energiahatékonyságot biztosítson tetőtéri ablakodnak, és csökkentse a fűtésszámlát.

A tetőtéri ablak megfelelő tájolása

A lehető legtöbb természetes fényt szeretnéd beengedni tetőteredbe? Az első fontos tudnivaló, hogy ideális esetben a VELUX tetőtéri ablakok üvegfelületének a helyiség alapterületének 15–20%-át kell kitenniük. Ugyanilyen fontos a tetőtéri ablakok megfelelő elhelyezése. A keletre néző tetőtéri ablakok ragyogó fénnyel töltik meg a helyiséget reggelente, míg a nyugatra néző ablakok a lemenő nap aranyló fényét […]

Belső vagy külső? Mindkettő számít!

A lehető legjobb beltéri komfortot keresed kedvező áron? Nálunk megtalálod a megoldást! Az árnyékoló komfortcsomagok segítségével szabályozhatod a beérkező természetes fény mennyiségét, és megvédheted otthonod a nyári túlmelegedéstől. Bizony: a belső és a külső is számít! Találd meg az igényeidhez illőt a különböző kombinációk közül, és használd ki a csomagkedvezményt!

Minden, csak nem átlagos

Szabályozd a hálószobába jutó fényt, vagy zárd ki teljesen a nyugodt éjszakai alváshoz – a VELUX duo fényzáró rolóval mindkettő lehetséges. Tökéletes kiegészítő tetőtéri ablakaidhoz – kettő az egyben árnyékoló, ideális a hálóba vagy nappaliba. Válassz szabadon a számos különböző trendi és klasszikus szín közül!

ZQQX-QSLU-MVGN

VHW-2PNH-2P7M-7U4P

VAH-WXWZ-3DXT-TGXU

VAH-KXEW-3R4R-RR7L

VAH-KNGP-PKUW-S72P

VAH-HXSV-W3WP-FMNW

U34P-XZFL-TDPX

SCO-YXTM-QYKV-3LUY

RVAP-RTRU-2ZLX

R2LR-XE9L-XV9V

QYTR-UXG6-OYVU

QQYH-QRVY-AAGK

PGTQ-YPYW-4WOP

OZ26-Y3NP-GX7Z

IDE-VXQW-4QZT-KPXU