Room Type: Konyha

Kevesebb mesterséges világítás

Otthonodba több természetes fényt engedve kevesebb mesterséges világításra lesz szükséged. Az alapelv egyszerű: építs be egy vagy több tetőtéri ablakot a konyhaasztal vagy étkezőterület fölé, hogy kevesebbet kelljen égnie a lámpának. Ez a környezetet és pénztárcádat is kíméli.

Az új konyhája

Ha világos konyhát – vagy más helyiséget – szeretnél, és tetőd hajlásszöge 0 és 15° között van, a VELUX lapostetős felülvilágítók tökéletes megoldást jelentenek. Előnyeik többek között az elegáns, íves vagy sík üvegezésű felső elem, az egyedi ablakszerkezet, valamint a kiemelkedő energiahatékonyságot biztosító 2- vagy 3-rétegű üvegezés.

Imádni fogj új konyháját

Ha világos konyhát – vagy más helyiséget – szeretnél, és tetőd hajlásszöge 0 és 15° között van, a VELUX lapostetős felülvilágítók tökéletes megoldást jelentenek. Előnyeik között említhetjük az elegáns, íves üvegezésű felső elemet, a keskeny tokot és a szinte láthatatlan ablakszárnyat, valamint a kiemelkedő energiahatékonyságot és zajcsökkentést biztosító 2- vagy 3-rétegű üvegezést. 

Alsó kilincses tetőtéri ablak

Magasabb beépítési magasság (130-150 cm) esetén alsó kilincses tetőtéri ablakot javaslunk. Az ilyen típusú tetőtéri ablakok egyszerűen nyithatók és csukhatók az ablak alsó élén található elegáns kilinccsel. A tetőablakra szerelt árnyékolók és redőnyök távirányítható változatait javasoljuk.

Mire jó a résszellőző?

A természetes fény nagyon fontos – ám ugyanilyen fontos a friss levegő is. A VELUX tetőtéri ablakok egyik egyedülálló jellemzője a por-és rovarszűrővel ellátott résszellőző. Ezen keresztül akkor is friss levegővel láthatod el otthonod, amikor nem vagy otthon, az ablak pedig zárva van.

Időtlen megjelenés

Ha időtlen megjelenést szeretnél kölcsönözni fürdőszobádnak és konyhádnak, reluxáinkkal pontosan szabályozhatod a megvilágítást – akár mérsékelni szeretnéd, akár máshová irányítanád a beeső fényt. Nedvességnek ellenálló alumínium lamellákból készülnek, egyedi kialakításuknak köszönhetően pedig a csúnya, lógó zsinóroknak is búcsút mondhatsz. Fényszabályozáshoz vagy egy kis privát szféra eléréséhez egyszerűen döntsd a lamellákat a kívánt irányba. 6 különböző […]

Zárd ki a szúnyogokat

Legyen eső vagy ragyogó napsütés, bármikor élvezheted a kilátást és a friss levegőt – idegesítő rovarok nélkül. A VELUX szúnyogháló 100%-os védelmet nyújt a rovarok ellen. Fő előnyén kívül fontos megemlíteni, hogy a szúnyogháló a belső burkolatra vagy a falra szerelhető, így nem akadályozza a tetőtéri ablak nyitását és így a szellőztetést. Használaton kívül visszahúzódik […]

X7QL-PQES-HKXR

WDX7-H9KY-MS6U

VAH-WF6P-PYUW-TDET

VAH-U2U6-QUGT-OZFN

URTW-RXXX-LZRN

TZOU-SDT9-ZEV9

SVPX-VRUX-PXWG

SCO-WNRG-4OT4-QXX4

SCO-RETX-DMXT-RD7U

S2TY-FALD-FZKA

QPHR-STLX-UH39

QEV3-R2FQ-PRWP

Q9MR-HW9P-UVWQ

Q6TO-YX97-4ODX