Room Type: Nappali

Takaríts meg energiát!

Szigorú szabványoknak megfelelő, energiahatékony üvegezésükkel tetőtéri ablakaink hozzájárulnak otthonod energiafogyasztásának csökkentéséhez, így segítenek alacsonyan tartani a fűtés-és villanyszámlát. Legújabb generációs tetőtéri ablakainkkal körülbelül 40%-kal csökkentheted otthonod fűtéséhez felhasznált energiát.

A fenntarthatóság lényege a felelősségvállalás

A 2030-as fenntarthatósági stratégia alapján kötelezzük magunkat eddigi szén-dioxid-kibocsátásunk ellentételezésére erdővédelmi projekteken keresztül, és célunk az, hogy 2041-re, vállalatunk fennállásának 100 éves évfordulójára karbonsemlegességet érjünk el. Ezenfelül teljes értékláncunkban csökkenteni fogjuk a jövőbeli szén-dioxid-kibocsátást. Feltett célunk, hogy felelős vállalatként példát mutassunk.

Tetőablak kombinációk igényeid szerint

A lényeg, hogy több fényt engedjen be! Az új VELUX tetőablak megoldás egyetlen „minden az egyben” termék, kiváló minőségű beépítő készlettel, mely jobb szigetelést és könnyebb beépítést tesz lehetővé. Az egymás mellé beépített tetőablak megoldással jobb megvilágítást és zavartalan kilátást érhetsz el, még vonzóbbá és élhetőbbé téve tetőtered.

Megfelelő belső burkolat

A tetőtéri ablakok professzionális beépítése során egy belső burkolat felszerelésre is sor kerül, amely esztétikus megjelenést biztosít az ablak körül. Az előregyártott burkolat víz- és párataszító anyagokból készül, fehér felületkezeléssel. Az egyedi kialakítás elegendő helyet hagy az extra hőszigetelő anyag beépítéséhez, mellyel megakadályozható a hőhidak kialakulása.

Természetes szellőzés

Tudtad, hogy ez a tetőtéri ablakok egyik legnagyobb előnye? Azon kívül, hogy természetes fénnyel töltik meg tetőtered, az egészséges beltéri klímához szükséges szellőzést is biztosítják. Nyisd ki tetőtéri ablakaid naponta három-négy alkalommal legalább néhány percre, hogy távozhasson az elhasznált levegő, és otthonod friss levegővel telhessen meg. A tetőtéri ablakokkal háromszor hatékonyabban szellőztethetsz, mint a homlokzati ablakokkal.

Tartsd kézben a hőviszonyokat!

A VELUX redőnyök nyáron megakadályozzák otthonod túlmelegedését, télen pedig csökkentik a hőveszteséget. Ugyanakkor arra is lehetőséget adnak, hogy a nap bármelyik szakaszában szabályozd a bejutó napfény mennyiségét. Ha lágyabb megvilágításra lenne szükséged, egyszerűen kombináld bármely belső árnyékolónkkal.    

Colour by you! Ünnepelje a színeket tetőterében!

Ünnepeld a színeket tetőteredben! Válassz személyre szabott VELUX árnyékolóikat, melyek illeszkednek a helyiséghez, stílusodhoz és személyes ízlésedhez! Most 1800 árnyalat közül választhatod ki fényáteresztő rolód, fényzáró rolód vagy éppen duo fényzáró rolód színét. A termékeket egyedileg gyártjuk, és futárral ingyenesen kiküldjük neked.

ZMRY-KMN3-PNTD

Z2WR-AK2X-AVN6

WV76-ZVFR-EGWL

WPAU-2WU7-Z73T

WHPW-TYSV-XO6K

VAH-Z3X9-ZMWN-U72W

VAH-YH9Y-XG96-PYTF

VAH-WTOD-NVAY-UHXS

VAH-WRZS-RWXU-TPG9

VAH-RU6U-PF69-FUQY

VAH-QFMF-SP6S-WXEQ

VAH-M4VQ-WQ2Y-SQAU

VAH-79WU-RRT6-A7UR

VAH-4RUQ-WA7O-XS4Y