Room Type: Otthoni iroda

A felújítás fontossága

Kutatásokon alapuló éves jelentésünk, a Healthy Homes Barometer 2022-es kiadásából kiderül, hogy a lakóépületek felújítása során a beltéri klímához kapcsolódó kockázatok – például a nedvességnek és a penésznek való kitettség – kiküszöbölése, valamint a természetes fény mennyiségének szabályozása számos előnnyel jár. Energiamegtakarítást, jobb egészséget eredményez, és hozzájárul a klímavédelemhez is.  

Új tetőtéri ablakokon gondolkodsz?

A régi tetőablakok cseréje számos előnnyel jár. Ilyen többek között a kellemesebb hőérzet a tetőtérben, a fűtési költségek csökkenése, a vízszivárgás megszüntetése, a karbantartási problémák kiküszöbölése, az okosotthon rendszer kiépítése és a hatékonyabb szellőzés.

A beépítésről…

Tartósság és beltéri komfort: a beépítőtermékek célja, hogy a VELUX tetőtéri ablakok minél tovább maximális teljesítményt nyújtsanak. A hőszigetelő keret, az alátétfólia és a párazáró fólia segítségével egyszerűbb beépíteni a tetőtéri ablakokat és vízzáró, időjárásálló szigetelést létrehozni a tetőtéri ablak és a tető anyaga között.

Felső kilincses tetőtéri ablak

Alacsony beépítési magasság (90–120 cm) esetén felső kilincses tetőtéri ablakot javaslunk. A felső kilincs használatával az ablak rendkívül egyszerűen zárható és nyitható, az árnyékolók pedig kézzel működtethetők. Így bútorokat is elhelyezhetsz az ablak alatt, miközben a kilátásról sem kell lemondanod.

Hűsölj nyáron!

Megérkezett a nyári kánikula, és szeretnéd, ha tetőtered ilyenkor is hűvös és kellemes hely lenne, de közben a kilátásról és a természetes fényről sem szeretnél lemondani? Külső hővédő rolóinkat úgy terveztük, hogy megfékezzék a napsugarakat és a hőt, mielőtt még elérnék a tetőtéri ablak üvegét. Segítségükkel akár 5 fokkal is csökkentheted a tetőtér hőmérsékletét. Akár nyitott […]

XMWL-3NAY-GWWT

W29Q-RQUL-EFZW

VAH-VNS7-4X99-NA3W

VAH-KSWZ-PEAY-XUTY

VAH-4R2X-UAXR-OQOH

UZLU-HFYY-6TAM

UUW7-QHDU-TETH

UMSX-FZYT-ZR7L

TUSX-ZRGH-EGDU

SCO-XUEW-T9X7-AOXE

SCO-QVTW-ONQ9-DUDM

SCO-7HEX-6XHQ-WATL

RPXW-HDVA-RLXU

QOTP-STQD-NQFD

QM6U-6RZN-AO3Q

PP7R-S7UR-AHWW